communies 2023

Jouw communicant of vormeling origineel in beeld!

Een unieke herinnering aan een speciale gebeurtenis in jullie leven. Een fotoreeks zoals je het van mij gewend bent: ongedwongen, soms met een hoekje af, maar steeds met de focus op emotie en puurheid. Zo geniet jij straks na van een afwisselende en sprekende fotoreeks: eentje waarin de hoofdrol is weggelegd voor jouw feestkind maar waarin broer, zus of huisdier ook mag figureren!

Bij definitieve boeking krijg je toegang tot mijn klantenzone waar ik tips (van voorbereiding van de sessie tot locaties) met je deel. Uiteraard blijf ik daarnaast persoonlijk bereikbaar voor al jullie vragen!

Wist je trouwens dat ik nooit meer dan 2 fotosessies per dag inplan, ook niet tijdens het drukke communieseizoen? Bij mij dus géén bandwerk, maar mijn engagement om voldoende aandacht en energie aan jouw sessie te kunnen besteden. Een fotosessie waarin ik jullie aanstuur of gerust stel als dat nodig is, details de nodige aandacht gun en samen met jullie op zoek ga naar het mooiste licht.

Zeker zijn van jouw sessie? Boek dan vandaag nog, de plaatsen zijn beperkt. Voor het aanbod van 2023 kan je kiezen uit deze opties:

BASIC: 275,- FULL PACKAGE: 350,-
- fotosessie op locatie - fotosessie op locatie
- verplaatsing < 20 km van Tongeren - verplaatsing < 20 km van Tongeren
- gallery om zelf je favoriete beelden te kiezen - gallery om zelf je favoriete beelden te kiezen
- 10 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in kleur & zw - 15 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in kleur & zw
- accordeonboekje (6 foto’s) OF 2 extra fotobestanden - album 20x20 cm OF 5 extra fotobestanden

Kies je voor een locatie waarbij ik me verder dan 20 km moet verplaatsen, dan bedraagt de reisvergoeding 0,40€/km.

Optioneel:

- mogelijkheid om bijkomende digitale fotobestanden aan te kopen (15,-/stuk), of alle fotobestanden uit jullie gallery aan voordelige pakketprijs 

- ontwerp & drukwerk bedankkaartjes in standaard A6-formaat (= look & feel van een postkaart) met bijhorende envelop: 75,-/20 stuks 

- andere fotoproducten (canvas, fotoblok...) in professionele kwaliteit: informeer naar de mogelijkheden