hallo, ik ben An

creator of soulful portraits

 

Mensen kennen mij als een toegewijde echtgenote en zorgzame mama. Maar ook als een gevoelsmens, een dromer, goedlachs. Als fotografe ben ik erg perfectionistisch en sterk gefocust op het beeld dat ik wil creëren. De juiste kleurenmix, een minder voor de hand liggende locatie... het maakt de foto in mijn ogen helemaal af. Ik ben de fotografe die een sprekend portret wil creëren, en die je tijdens het poseren zal aansturen en op je gemak zal stellen.

 

Tijdens mijn werk hoor ik vaak dat ik een rustige en natuurlijke omgang heb met kinderen. Het ogenblik dat een model zijn pure ik vrijgeeft voor mijn lens ervaar ik dan ook steeds als een magisch moment. Niet alleen gevoelsmatig maar ook professioneel, op dat moment weet ik immers ook dat ik jou straks een portret kan afleveren dat je nog lang zal koesteren.

 

Een klant omschreef mijn portretten als 'zielswerk'. Een mooiere benaming had ik zelf niet kunnen bedenken, want dat is precies hoe ik mijn werk ervaar: bezield mijn passie mogen uitvoeren, connectie maken met de mensen die mij als fotograaf kiezen en samen beelden creëren vanuit het hart.

 

Als dat is waar jij naar op zoek bent, boek dan vandaag nog jouw sessie.

 

 

Volg jij me al?