model experience

De sessie bij uitstek voor little fashionista's en coole hipsters! 

 

Gun jij jouw oogappel een onvergetelijke ervaring in mijn spotlight? Ben jij op zoek naar een verjaardagskado waar je gegarandeerd mee zal scoren? Wil je jouw portfolio als kindmodel upgraden? Of wil je gewoon eens een professionele fotosessie beleven en er knappe foto's aan overhouden? Is het antwoord op één van deze vragen JA, kies dan voor een deelname aan de Model Experience. 

 

In 2017 werkte ik dit concept samen met MUAH Laura Ramaekers uit, een samenwerking die sindsdien uitgroeide tot een hechte vriendschap. En dat merk je, want eerlijk? Zo'n Model Experience is gewoon super plezant! 

 

Wat mag je verwachten?

  • professionele hair & make-up door Laura, waarna ik je op je mooist portretteer (telkens +/- 30 min)
  • unieke ervaring waarbij wij ervoor zorgen dat jouw modelletje ontspannen voor de lens staat
  • keuzegalerij om zelf je favoriete beelden te kiezen
  • 5 zorgvuldig nabewerkte fotobestanden (in kleur en ZW) aangeleverd via transfer 
  • een serieuze confidence-boost voor jouw modelletje!

Deze formule is gericht op coole kids (6-16 jaar) en enkel op vastgelegde data te boeken.

De eerstvolgende editie zal plaatsvinden op 11 september 2021. Voorgaande edities waren steeds snel uitverkocht. Wil jij er dan graag bij zijn? Reserveer dan nu!

 

 

Wil je als volwassene graag een fotosessie inclusief visagie boeken, of wil je weten wanneer de volgende editie van The Model Experience zal doorgaan?  Evenementen en acties deel ik steeds op mijn Facebookpagina. Je kan mij ook steeds een bericht sturen om op de hoogte te blijven!