communies 2024

Jouw feestkind origineel in beeld!

Een unieke herinnering aan een speciale gebeurtenis in jullie leven. Een fotoreeks zoals je het van mij gewend bent: ongedwongen, soms met een hoekje af en steeds met de focus op emotie. Zo kan jij straks nagenieten van een afwisselende en sprekende fotoreeks: eentje waarin de hoofdrol is weggelegd voor jouw feestkind maar waarbij ik graag ook tijd maak voor enkele foto's met broer, zus of huisdier!

Bij mij géén bandwerk, maar mijn engagement om voldoende aandacht en energie aan jouw sessie te kunnen besteden. Een fotosessie waarin ik jullie aanstuur en gerust stel als dat nodig is, details de nodige aandacht geef en samen met jullie op zoek ga naar het mooiste licht. Om die reden plan ik zelfs tijdens het drukke communieseizoen niet méér dan 2 sessies per dag in.

Wil jij mij vastleggen als fotograaf voor jouw communicant of vormeling in 2024? Boek jouw sessie dan NU, want ik heb nog slechts beperkte mogelijkheden!

BASIC: 275,- FULL PACKAGE: 350,-
- fotosessie op locatie - fotosessie op locatie
- verplaatsing < 20 km van Tongeren - verplaatsing < 20 km van Tongeren
- gallery om zelf je favoriete beelden te kiezen - gallery om zelf je favoriete beelden te kiezen
- 10 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in kleur & zw - 15 zorgvuldig bewerkte fotobestanden in kleur & zw
- accordeonboekje (6 foto’s) OF 2 extra fotobestanden - album 20x20 cm OF 5 extra fotobestanden

Kies je voor een locatie waarbij ik me verder dan 20 km moet verplaatsen, dan bedraagt de reisvergoeding 0,40€/km.

Optioneel:

- mogelijkheid om bijkomende digitale fotobestanden aan te kopen (15,-/stuk), of alle fotobestanden uit jullie gallery aan voordelige pakketprijs 

- ontwerp & drukwerk bedankkaartjes in standaard A6-formaat (= look & feel van een postkaart) met bijhorende envelop: 75,-/20 stuks 

- andere fotoproducten (canvas, fotoblok...) in professionele kwaliteit: informeer naar de mogelijkheden