communies 2024

Jouw communicant of vormeling origineel in beeld!

Een unieke herinnering aan een speciale gebeurtenis in jullie leven. Een fotoreeks zoals je het van mij gewend bent: ongedwongen, soms met een hoekje af en steeds met de focus op emotie. Zo kan jij straks nagenieten van een afwisselende en sprekende fotoreeks: eentje waarin de hoofdrol is weggelegd voor jouw feestkind maar waarbij ik graag ook tijd maak voor enkele foto's met broer, zus of huisdier!

Geen vaste dagen voor mijn communiesessies maar een datum die we in overleg kiezen. Wist je trouwens dat ik nooit meer dan 2 fotosessies per dag inplan, ook niet tijdens het drukke communieseizoen? Bij mij dus géén bandwerk, maar mijn engagement om voldoende aandacht en energie aan jouw sessie te kunnen besteden. Een fotosessie waarin ik jullie aanstuur en gerust stel als dat nodig is, details de nodige aandacht geef en samen met jullie op zoek ga naar het mooiste licht.

Wil jij mij vastleggen als fotograaf voor jouw feestkind in 2024? Vul onderstaand formulier in zodat ik jou kan informeren van zodra ik de pakketten voor komend jaar heb samengesteld!